Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!

Depressie: Vraag en Antwoord. Een gids om depressieve aandoeningen beter te kunnen begrijpen en behandelen. Vragen en antwoorden over het ontstaan, diagnose ... behandeling van depressie. (Dutch Edition) [Paperback]

By Raymond Le Blanc (Author) & Chris van Tulden (Author)
Our Price $ 15.40  
Retail Value $ 22.00  
You Save $ 6.60  (30%)  
Item Number 182675  
Buy New $15.40
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for Depressie: Vraag en Antwoord. Een gids om depressieve aandoeningen beter te kunnen begrijpen en behandelen. Vragen en antwoorden over het ontstaan, diagnose ... behandeling van depressie. (Dutch Edition) by Raymond Le Blanc & Chris van Tulden...

En op de drie volwassenen maakt minstens eenmaal een (milde) depressie door. In dit hulpboek worden heldere antwoorden gegeven op de volgende vragen: wat zijn oorzaken van een depressie, hoe komt een diagnose tot stand en wat is er aan te doen (praten en pillen)? Aan de hand van talrijke vragen uit de praktijk wordt begrijpbaar uitgelegd welke typen depressies er zijn, de algemene symptomen en de voor- en nadelen van verschillende behandelmethoden. Deze praktische voorbeelden maken het, ook voor de leek, makkelijker om de theorien en inzichten te begrijpen en voor zichzelf een juiste keuze te maken. Dit boek biedt iedereen een methode om zelf het herstel uit een milde depressie te bevorderen. Ook geven de auteurs suggesties met betrekking tot slaapproblemen, ontspanning en voeding. Tot slot bevat het boek onder meer een lijst van belangrijke adressen. Het betreft een nieuwe uitgave die de laatste inzichten weergeeft.Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Cranendonck Coaching
Pages   204
Est. Packaging Dimensions:   Length: 9" Width: 6.1" Height: 0.5"
Weight:   0.65 lbs.
Binding  Softcover
Release Date   Mar 1, 2008
Publisher   Cranendonck Coaching
ISBN  9079397040  
ISBN13  9789079397044  


Availability  0 units.


More About Raymond Le Blanc & Chris van Tulden


Register your artisan biography and upload your photo! Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories

1Books > Subjects > Health, Mind & Body > Mental Health > Depression
2Books > Subjects > Health, Mind & Body > Mental Health > General
3Books > Subjects > Medicine > General
4Books > Subjects > MedicineReviews - What do customers think about Depressie: Vraag en Antwoord. Een gids om depressieve aandoeningen beter te kunnen begrijpen en behandelen. Vragen en antwoorden over het ontstaan, diagnose ... behandeling van depressie. (Dutch Edition)?

Depressie Vraag en Antwoord  Mar 14, 2008
Dit boek komt als geroepn voor allen die te maken hebben met een depressie of willen weten hoe je het kunt voorkomen. Depressie komt zeer veel voor en vormt voor de mensen die het treft een ernistig probleem. Herkenning en behandeling zijn vaak niet gemakkelijk. Er kan echter op dit gebied veel worden gedaan. Dit boek brengt in een eenvoudige taal de herkenning en behandeling in kaart. Dit boekje geeft heldere antwoorden op allerlei vragen over depressiviteit. `Waar ligt de Grens tussen een sombere bui en een depressie? Wat zijn de oorzaken? En vooral: wat is er aan te doen?'
 

Write your own review about Depressie: Vraag en Antwoord. Een gids om depressieve aandoeningen beter te kunnen begrijpen en behandelen. Vragen en antwoorden over het ontstaan, diagnose ... behandeling van depressie. (Dutch Edition)Ask A Question or Provide Feedback regarding Depressie: Vraag en Antwoord. Een gids om depressieve aandoeningen beter te kunnen begrijpen en behandelen. Vragen en antwoorden over het ontstaan, diagnose ... behandeling van depressie. (Dutch Edition)


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy