Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!
Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996. [Paperback]

Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996. [Paperback]

By R. Blanpain (Author)
Our Price $ 20.30  
Retail Value $ 29.00  
You Save $ 8.70  (30%)  
Item Number 183319  
Buy New $20.30
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996. by R. Blanpain...

Met het decreet van 24 juli 1996 tot vaststelling van het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar is een beslissende stap gezet in de juridische ordening van de sportwereld op het stuk van vrije overgang enerzijds en disciplinaire aangelegenheden anderzijds. De principes zijn nu klaar: strijdig met de beginselen van vrijheid van arbeid en van vrijheid van vereniging; genomen ten aanzien vna de sportbeoefenaar, dienen te beantwoorden aan de vereisten van een eerlijk en billijk proces, of nog de rechten van de verdediging dienen geeerbiedigd te worden. Van deze grondrechten kan niet worden afgeweken. het nieuwe decreet. Met het oog op de volledigheid en op verder onderzoek voor diegenen, die zich daartoe geroepen voelen, bevat dit boek een ruim documentair gedeelte met de tekst vna het decreet en de bijhorende parlementaire documenten met o.m. het verslag van de raadpleging van deskundigen en van betrokken sportfederaties uit basketbal, tennis, voetbal, volley en zwemmen (Peeters 1996)Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Peeters Publishers
Pages   182
Binding  Softcover
Release Date   Jan 1, 1996
Publisher   Peeters
ISBN  9068318551  
ISBN13  9789068318555  


Availability  0 units.


More About R. Blanpain


Register your artisan biography and upload your photo! R. Blanpain was born in 1932.

Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories

1Books > Subjects > Law > General
2Books > Subjects > Law
3Books > Subjects > Professional & Technical > Law > General
4Books > Subjects > Professional & Technical > LawReviews - What do customers think about Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996.?

Be the first to write a review about Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996.Ask A Question or Provide Feedback regarding Het statuut van de niet-professionele sportbeoefenaar. Transfer en tuchtregeling. Het decreet van 24 juli 1996.


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy