Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!
De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybal [Paperback]

De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybal [Paperback]

By R. Blanpain (Author)
Our Price $ 25.20  
Retail Value $ 36.00  
You Save $ 10.80  (30%)  
Item Number 183447  
Buy New $25.20
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybal by R. Blanpain...

Dit boek is het resultaat van de studiedag van 20 januari 1995, die door de Belgische Vereniging voor Sportrecht ingericht werd betreffende de transfer van sportbeoefenaars, meer in het bijzonder in de basket-, de voetbal- en de volleybalsport. Het was de bedoeling van de studiedag verantwoordelijken van de belangrijkste sporttakken in ons land een forum te bieden zodat zij de transferregelingen, die gelden in hun verschillende bonden zouden kunnen uiteenzetten, mogelijke wijzigingen toelichten en vooral ook op vragen zouden kunnen antwoorden. Een informatievergadering dus. sportbeoefenaars van een club naar een andere zowel nationaal, Europees en internationaal een heet hangijzer blijft, maar ook en vooral omdat er reeds belangrijke wijzigingen terzake doorgevoerd werden en er ander op het getouw staan. van de uiteenzettingen die op de studiedag gehouden werden in verband met de transferregelingen in de basket-, voetbal- en volleybalsport. Deze teksten zijn telkens vergezeld van de relevante bondsreglementen. Het eerste deel bevat eveneens een inleidend stuk inzake de rol van de overheid en de transfer. Het tweede deel is gewijd aan de geldende en voorgestelde wetgeving. Het derde en meest omvangrijke deel bevat de (uitgegeven en niet-uitgegeven) rechtspraak inzake de transfer van sportbeoefenaars, o.m. de "Bosman-case", terwijl het vierde deel gewijd is aan de BTW. Het vijfde deel bevat het verslag van het Europees Parlement over sport (Peeters 1995)Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Peeters Publishers
Pages   419
Binding  Softcover
Release Date   Jan 1, 1995
Publisher   David Brown
ISBN  9068317105  
ISBN13  9789068317107  


Availability  0 units.


More About R. Blanpain


Register your artisan biography and upload your photo! R. Blanpain was born in 1932.

Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories
Reviews - What do customers think about De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybal?

Be the first to write a review about De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybalAsk A Question or Provide Feedback regarding De transfer van sportbeoefenaars. Nationaal, europees en internationaal. Basketbal, voetbal en volleybal


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy