Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!
De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht) [Paperback]

De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht) [Paperback]

By R. Blanpain (Author)
Our Price $ 37.80  
Retail Value $ 54.00  
You Save $ 16.20  (30%)  
Item Number 183517  
Buy New $37.80
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht) by R. Blanpain...

Met de richtlijn van 22 september 1994 werd na meer dan 20 jaar discussie een belangrijke stap gezet in de richting van transnationale informatie en raadpleging van werknemers in ondernemingen, die op het Europese continent actief zijn met minstens 1000 werknemers en 150 in twee Lid-Staten van de EU. Deze richtlijn is van belang zowel voor de Europese hoofdkwartieren als voor de afdelingen van de geviseerde ondernemingen. Het gaat om honderden ondernemingen en duizenden afdelingen. belangrijkste die op het domein van het Europees arbeidsrecht genomen werd. De reden is eenvoudig: voor de eerste keer komt er een Europese instelling, de EOR, die een eigen dynamiek gaat ontwikkelen en Europese strategien veronderstelt niet alleen voor management, maar ook voor werknemers, die tot nu toe lokaal konden optreden. De Europese vakbeweging krijgt een ballon vol zuurstof. en flexibiliteit. Ondernemingen krijgen de tijd om voor 22 september 1996 een eigen EOR of procedure op te zetten in afspraak met de vertegenwoordigers van de werknemers. Komt er geen overeenkomst dan komt er een verplichte EOR met vastgelegde informatie en raadplegingsbevoegdheden. Er is dus een keuze en Europa staat bol van vergaderingen en conferenties waarbij ondernemingen en werknemersvertegenwoordigers zich beraden over de te volgen strategien. De richtlijn dient ook in nationaal recht omgezet en dat wordt een hele klus met onverwachte juridische hindernissen. van Blanpain en Windey tracht om de talrijke betrokken partijen bij te staan bij hun keuze. Het bevat twee delen: vooreerst wordt aandacht besteed aan informatie en raadpleging in het algemeen en vooral in Europese context; in het tweede deel wordt de richtlijn ten gronde aangepakt. Het boek wordt afgesloten met een bijlage waarin de tekst van de meest belangrijke EORovereenkomsten (Elf Aquitane, Renault, Volkswagen e.a.) gepubliceerd worden (Peeters 1994)Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Peeters Publishers
Pages   266
Binding  Softcover
Release Date   Jan 1, 1994
Publisher   David Brown
ISBN  9068316362  
ISBN13  9789068316360  


Availability  0 units.


More About R. Blanpain


Register your artisan biography and upload your photo! R. Blanpain was born in 1932.

Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories

1Books > Foreign Language Books > Dutch
2Books > Subjects > Law > General
3Books > Subjects > LawReviews - What do customers think about De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht)?

Be the first to write a review about De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht)Ask A Question or Provide Feedback regarding De Europese Ondernemingsraad (EOR). De Europese richtlijn van 22 september 1994 inzake informatie en raadpleging van werknemers in Europese ondernemingen. (ReeksaEuropeesaRecht)


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy