Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!
Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuw [Paperback]

Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuw [Paperback]

By aP. Nijs (Author)
Our Price $ 15.40  
Retail Value $ 22.00  
You Save $ 6.60  (30%)  
Item Number 187494  
Buy New $15.40
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuw by aP. Nijs...

Misschien was de opdracht om heel gezond te leven voor de moderne mens nooit zo groot als nu bij het begin van een nieuwe eeuw, bij het ochtendgloren van een nieuw millennium. Voor deze opdracht staat elke mens: zowel de patient als de hulpverlener. De moderne mens zal steeds meer zijn gezondheid in eigen handen moeten nemen, waarbij hij ook persoonlijk meer verantwoordelijk wordt voor de levenskwaliteit die hij kan genieten. In een wereld waarin relaties steeds vluchtiger en minder duurzaam worden, lijkt stress de meest getrouwe levensgezel van de moderne man en vrouw, terwijl de geborgenheid van rituelen en symbolen geruisloos verdwijnt. Agressie en seksualiteit varen in het menselijke verkeer een steeds meer ontregelde koers. Ook hulpverleners zijn mensen, kwetsbare mensen. Hulpverleners kunnen niet blijven zorgen voor patienten als zij niet zorgen voor zichzelf en voor elkaar. De persoonlijke ontwikkeling van de hulpverlener tot een enthousiaste mens is en blijft de hoofdopgave. Therapie is ontmoetingsarbeid. De moderne hulpverlening blijft een moeilijk evenwicht tussen technische perfectie en menselijke ontmoeting. Het levensgeluk van de mens wordt niet geconditioneerd door de tirannie van de effectiviteit; het ontplooit zich in het teken van de affectiviteit. Ontmoeting en verbondenheid zijn leefruimten voor geluk en gezondheid. Acht relatierecepten worden in hun dagelijkse eenvoud beschreven. Als leefpatronen zijn het gezondheidsstrategieen op de levensweg die altijd ook een (om)weg is naar het geluk. Zij laten een mens de gezonde levenslust ervaren en de samenhorigheid genieten (Peeters 2002)Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Peeters Publishers
Pages   130
Binding  Softcover
Release Date   Sep 1, 2002
Publisher   Peeters
ISBN  9042912065  
ISBN13  9789042912069  


Availability  0 units.


More About aP. Nijs


Register your artisan biography and upload your photo! Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories

1Books > Subjects > History
2Books > Subjects > Medicine > General
3Books > Subjects > MedicineReviews - What do customers think about Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuw?

Be the first to write a review about Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuwAsk A Question or Provide Feedback regarding Gezondheid en levenskwaliteit voor patient en hulpverlener in de eenentwintigste eeuw


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy