Newsletter   Secure Checkout   View Cart (0 items)  
Search:    Welcome Guest! Save up to 30-40% on most items with our awesome everyday discounts!

Egyptisch. Een inleiding in taal en schrift van het Middenrijk (Mededelingen En Verhandelingen Van Het Vooraziatisch-Egyptis) [Paperback]

By aJ.F. Borghouts (Author)
Our Price $ 37.10  
Retail Value $ 53.00  
You Save $ 15.90  (30%)  
Item Number 183639  
Buy New $37.10
Quantity:
Out Of Stock!
Currently Out Of Stock
Currently unavailable...

Item description for Egyptisch. Een inleiding in taal en schrift van het Middenrijk (Mededelingen En Verhandelingen Van Het Vooraziatisch-Egyptis) by aJ.F. Borghouts...

In dit praktische handboek wordt de lezer ingeleid in schrift, taal en literatuur van de periode van het Middenrijk (ongeveer 2140-1650 voor onze jaartelling). Het werk is bedoeld voor iedereen die zich door zelfstudie kennis wil verwerven van het hierogliefenschrift en het klassieke Egyptisch als taal, om in staat te zijn authentieke teksten te lezen. beknopte grammatica, met onder meer woordenlijsten en andere indexen voor naslag. Deel II is een hulpboek; het bevat overzichten van hieroglyfische tekens, een leergang door de grammatica van 33 secties, voorzien van oefeningen, en aan het einde een beknopte bloemlezing met aantekeningen. Daarin vindt de lezer een selectie van representatieve teksten over allerlei onderwerpen die in de literatuur, geschiedenis, maatschappij en godsdienst van die dagen een rol speelden. Verschillende daarvan komen voor op voorwerpen in musea in Europa en de Verenigde Staten. Wie zulke collecties gaat bezoeken, is nu in staat om met behulp van dit boek zelf die originelen te lezen. Leiden, heeft het werk geschreven voor iedereen die is geinteresseerd in een van de oudste culturen ter wereld. Men heeft er geen speciale voorkennis voor nodig, het boek bevat tal van hieroglyfische voorbeelden met uitvoerige uitleg. Alle taalkundige begrippen zijn opgenomen in een verklarende lijst. Tevens bevat de grammatica een kort hoofdstuk over het "ontleden" (Peeters 1993)Promise Angels is dedicated to bringing you great books at great prices. Whether you read for entertainment, to learn, or for literacy - you will find what you want at promiseangels.com!

Item Specifications...


Studio: Peeters Publishers
Pages   307
Est. Packaging Dimensions:   Length: 9.3" Width: 6.3" Height: 0.6"
Binding  Softcover
Release Date   Jan 1, 1993
Publisher   Peeters
ISBN  906831470X  
ISBN13  9789068314700  


Availability  0 units.


More About aJ.F. Borghouts


Register your artisan biography and upload your photo! Are You The Artisan or Author behind this product?
Improve our customers experience by registering for an Artisan Biography Center Homepage.Product Categories

1Books > Subjects > History > Ancient > EgyptReviews - What do customers think about Egyptisch. Een inleiding in taal en schrift van het Middenrijk (Mededelingen En Verhandelingen Van Het Vooraziatisch-Egyptis)?

Be the first to write a review about Egyptisch. Een inleiding in taal en schrift van het Middenrijk (Mededelingen En Verhandelingen Van Het Vooraziatisch-Egyptis)Ask A Question or Provide Feedback regarding Egyptisch. Een inleiding in taal en schrift van het Middenrijk (Mededelingen En Verhandelingen Van Het Vooraziatisch-Egyptis)


Item Feedback and Product Questions
For immediate assistance call 888.395.0572 during the hours of 10am thru 8pm EST Monday thru Friday and a customer care representative will be happy to help you!

Help us continuously improve our service by reporting your feedback or questions below:

I have a question regarding this product
The information above is incorrect or conflicting
The page has misspellings or incorrect grammar
The page did not load correctly in my browser or created an error.

Email Address:
Anti Spam Question. To combat spammers we require that you answer a simple question.
What color is the sky?
Leave This Blank :
Do Not Change This Text :Add This Product Widget To Your Website

Looking to add this information to your own website? Then use our Product Widget to allow you to display product information in a frame that is 120 pixels wide by 240 pixels high.

    Copy and paste the following HTML into your website and enjoy!Order toll-free weekdays 10am thru 10pm EST by phone: 1-888-395-0572 (Lines are closed on holidays & weekends.)
Customer Service | My Account | Track My Orders | Return Policy | Request Free Catalog | Email Newsletter


Resources
Gift Certificates
RSS Feeds
Corporate
About Us
Contact Us
Policies
Terms Of Use
Privacy Policy